top of page

POLITIKA KOLAČIĆA

Što je kolačić?

Kolačić je poruka u obliku male tekstualne datoteke koju web stranica postavlja na uređaj posjetitelja kako bi pohranila informacije o tom posjetitelju. Kolačići nam omogućuju da uočimo Vaš uređaj sljedeći put kada posjetite našu web stranicu kako bismo mogli optimizirati Vaše iskustvo na temelju Vašeg ponašanja na mreži.

 

Koje kolačiće koristimo?

Obrt Mreža koristi samo nužne kategorije kolačića kako bi poboljšala Vaše iskustvo i učinila Vaš posjet našoj web stranici što ugodnijim.

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići neophodni su za pregledavanje naše web stranice i korištenje njezinih značajki, poput navigacije stranicom i pristupa sigurnim područjima web stranice. Takve se funkcije ne mogu pružiti bez ovih kolačića.

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići čine našu web stranicu upotrebljivom omogućavanjem osnovnih funkcija kao što je dopuštanje web stranici da zapamti informacije koje mijenjaju način na koji se stranica ponaša ili izgleda, kao što je Vaš željeni jezik. Koriste se samo za poboljšanje rada web stranice. Funkcionalni kolačići koriste se samo ako ste nam dali privolu za takve kolačiće.

Promjene

Tvrtka zadržava pravo izmjene ove Politike kolačića u bilo kojem trenutku. U slučaju promjena ove Politike o kolačićima, objavit ćemo izmijenjena pravila na našoj web stranici s informacijama o tome kada će izmjene stupiti na snagu, te Vas o tome možemo i obavijestiti na odgovarajući način.

Podaci za kontakt

Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici kolačića.

info@obrt-mreza.hr

 Upravljanje kolačićima

Ako ne želite prihvaćati kolačiće na svom uređaju ili ako želite povući svoj pristanak za kolačiće, možete jednostavno promijeniti postavke svog preglednika da automatski odbije spremanje kolačića ili promijeniti postavku pristanka za kolačiće. Kako biste promijenili postavke preglednika, slijedite upute koje daje Vaš preglednik (obično se nalaze unutar postavki „Pomoć”, „Alati” ili „Uredi”).

bottom of page